Denunciades 18 persones per acampar il·legalment a Cala Varques

Agents mediambientals han inspeccionat el perímetre on fins fa uns dies hi havia el xibiu

 

Agents de Medi Ambient de les Illes Balears (depenents del Govern) han denunciat a 18 persones que havien acampat sense permís al voltant del camí i la platja de Cala Varques, una pràctica molt habitual durant els darrers anys però contra la qual no s’havia actuat amb decisió fins ara.

Així i tot ha estat arran d’una visita de comprovació al perímetre on hi havia el xibiu il·legal de Cala Varques, i amb la col·laboració de la policia local de l’ajuntament de Manacor quan s’ha actuat, avui diumenge, ja dins el mes de setembre. Cal recordar que no està permès acampar a l’aire lliure sense autorització.

Agents policials i ambientals precinten el quiosc il·legal de Cala Varques

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad