Denunciades 18 persones per acampar il·legalment a Cala Varques

Agents mediambientals han inspeccionat el perímetre on fins fa uns dies hi havia el xibiu

 

Agents de Medi Ambient de les Illes Balears (depenents del Govern) han denunciat a 18 persones que havien acampat sense permís al voltant del camí i la platja de Cala Varques, una pràctica molt habitual durant els darrers anys però contra la qual no s’havia actuat amb decisió fins ara.

Així i tot ha estat arran d’una visita de comprovació al perímetre on hi havia el xibiu il·legal de Cala Varques, i amb la col·laboració de la policia local de l’ajuntament de Manacor quan s’ha actuat, avui diumenge, ja dins el mes de setembre. Cal recordar que no està permès acampar a l’aire lliure sense autorització.

Agents policials i ambientals precinten el quiosc il·legal de Cala Varques

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad