El pressumpte autor de l’atropellament de Manacor ja està custodiat

A l’espera de ser presentat en breu davant l’autoritat judicial

 

Fruit de la col·laboració entre les Policies Locals de la comarca, Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia; així com la destacada implicació dels ciutadans, es va aconseguir ahir capvespre localitzar, en primer lloc, del vehicle accidentat i posteriorment el titular del mateix en el terme municipal de Llubí.

Acte seguit, i aquell mateix capvespre, membres de la Policia Local de Llubí i de Manacor procediren a la detenció del conductor al qual se li imputen diversos delictes amb la Seguretat Viària, entre ells el declicte de lesions per imprudència, abandonament del lloc de l’accident, i conducció temerària, ja que va circular amb el vehicle presentant deficiències i danys considerables arribant a desplaçar-se des del terme municipal de Manacor fins a Llubí.

Al conductor se’l va sotmetre a les proves establertes per a la detenció del consum de drogues tòxiques. Durant el dia d’avui s’ha procedit a la presa de manifestació, així com a la confecció de les diligències oportunes. El pressumpte autor roman custodiat per la Policia Local de Manacor a l’espera de ser presentat en breu davant l’autoritat judicial.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad