El pressumpte autor de l’atropellament de Manacor ja està custodiat

A l’espera de ser presentat en breu davant l’autoritat judicial

 

Fruit de la col·laboració entre les Policies Locals de la comarca, Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia; així com la destacada implicació dels ciutadans, es va aconseguir ahir capvespre localitzar, en primer lloc, del vehicle accidentat i posteriorment el titular del mateix en el terme municipal de Llubí.

Acte seguit, i aquell mateix capvespre, membres de la Policia Local de Llubí i de Manacor procediren a la detenció del conductor al qual se li imputen diversos delictes amb la Seguretat Viària, entre ells el declicte de lesions per imprudència, abandonament del lloc de l’accident, i conducció temerària, ja que va circular amb el vehicle presentant deficiències i danys considerables arribant a desplaçar-se des del terme municipal de Manacor fins a Llubí.

Al conductor se’l va sotmetre a les proves establertes per a la detenció del consum de drogues tòxiques. Durant el dia d’avui s’ha procedit a la presa de manifestació, així com a la confecció de les diligències oportunes. El pressumpte autor roman custodiat per la Policia Local de Manacor a l’espera de ser presentat en breu davant l’autoritat judicial.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad