Detenen a Llubí el cotxe i el conductor fugats a l’accident de Manacor

El Volkswagen negre que aquest dijous vespre va deixar una persona ferida de gravetat

 

Finalment el cotxe fugat a l’accident que va tenir lloc aquest dijous vespre devora el McDonalds de Manacor, i que va deixar a una persona ferida de gravetat, ha estat localitzat i el seu conductor detingut al terme municipal de Llubí. Així ho han comunicat agents de la Policia Local manacorina: “Després de l’accident de trànsit ocorregut la nit del passat 3 de setembre de 2020 a la localitat de Manacor i amb el resultat d’una persona ferida de gravetat, es vol posar en coneixement de la població de la localització del vehicle implicat i del conductor del mateix”.

“Des de de la Policia Local de Manacor volem agrair la implicació de totes les Forces i Cossos de Seguretat, Policies Locals, Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil, així com de la col·laboració mostrada en tot moment per part de la ciutadania en general. Agraïm també a l’agent de la Policia Local de Llubí per la localització del vehicle, del conductor del mateix i per totes les gestions realitzades al seu terme municipal. El nostre més sincer agraïment per a tots. Policia Local Manacor”.

La Policia demana ajuda per localitzar el vehicle que va atropellar anit a un jove

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad