Detenen a Llubí el cotxe i el conductor fugats a l’accident de Manacor

El Volkswagen negre que aquest dijous vespre va deixar una persona ferida de gravetat

 

Finalment el cotxe fugat a l’accident que va tenir lloc aquest dijous vespre devora el McDonalds de Manacor, i que va deixar a una persona ferida de gravetat, ha estat localitzat i el seu conductor detingut al terme municipal de Llubí. Així ho han comunicat agents de la Policia Local manacorina: “Després de l’accident de trànsit ocorregut la nit del passat 3 de setembre de 2020 a la localitat de Manacor i amb el resultat d’una persona ferida de gravetat, es vol posar en coneixement de la població de la localització del vehicle implicat i del conductor del mateix”.

“Des de de la Policia Local de Manacor volem agrair la implicació de totes les Forces i Cossos de Seguretat, Policies Locals, Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil, així com de la col·laboració mostrada en tot moment per part de la ciutadania en general. Agraïm també a l’agent de la Policia Local de Llubí per la localització del vehicle, del conductor del mateix i per totes les gestions realitzades al seu terme municipal. El nostre més sincer agraïment per a tots. Policia Local Manacor”.

La Policia demana ajuda per localitzar el vehicle que va atropellar anit a un jove

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad