Conclou el curs d’arqueologia cristiana al jaciment de Son Peretó

D’introducció al món cristià dels segles IV-VIII

 

L’ajuntament de Manacor, a través del Museu d’Història de Manacor, i amb conveni amb la Facultat d’Història, Arqueologia i Arts Cristianes Antoni Gaudí, de Barcelona, ha fet possible un any més, un nou curs d’arqueologia d’introducció al món cristià dels segles IV-VIII. Aquest curs s’ha desenvolupat entre la darrera setmana d’agost i la primera de setembre.

 

 

Vuit estudiants han aprofitat aquest curs que, enguany, ha estat marcat per les restriccions de la Covid-19 i per la realització dels cursos només amb alumnes residents a Mallorca. A més de formació teòrica al Museu de Manacor, que ha estat impartida pel director tècnic de l’excavació, Mateu Riera, els estudiants també han participat en les excavacions a Son Peretó. El curs equival a cinc crèdits ECTS (European Credit Transfer System) d’un seminari de màster.

La regidora d’Urbanisme i Patrimoni, Núria Hinojosa, juntament amb la directora del Museu d’Història de Manacor, Magdalena Salas, han visitat el jaciment per agrair al director tècnic de l’excavació i als alumnes del curs la seva participació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad