La Policia demana ajuda per localitzar el vehicle que va atropellar anit a un jove

La Policia Local de Manacor ha sol·licitat la col·laboració ciutadana per a localitzar el vehicle i el seu propietari que aquest dijous vespre va atropellar un jove i es va donar a la fuga.

La nit del dia 3, entre les 21:30h i las 21:45 hores, un jove, després d’acabar la seva jornada laboral en un establiment de menjar ràpid, en sortir i creuar la via, va ser atropellat per un vehicle marca i model Volkswagen golf de color negre i amb els vidres tintats. El vehicle que entrava al nucli urbà procedent de Via Palma, lluny d’aturar-se i atendre el jove, va reemprendre la marxa fugant-se del lloc dels fets i deixant el jove a terra.

Un testimoni va poder presenciar els fets, peça fonamental per a la investigació iniciada per part de la Policia Local. El jove, vista la gravetat que revestia en un primer moment, va ser traslladat pel 061 fins a l’hospital de Son Espases, on va quedar ingressat per les lesions que presentava al cap, braços i cames. Qualsevol informació que pugui ser d’interès, preguem contacteu amb la Policia Local de Manacor, Telf. 971550063.

MOTIU: ACCIDENT DE TRÀNSIT AMB RESULTAT DE LESIONS. ATROPELLAMENT (VECHICLE FUGAT)

DATA DELS FETS: 03/09/2020  entre 21:30 i 22:00 hores a MANACOR.

LA POLICIA LOCAL DE MANACOR SOL·LICITA COL·LABORACIÓ PER A LOCALITZAR VEHICLE

MARCA: VOLKSWAGEN

MODEL: GOLF VI (6)

COLOR: NEGRE

ANY DE FABRICACIÓ: 2009- 2013

MATRÍCULA: COMPRESES ENTRE LES LLETRES INICIALS     G…  i  J…

DETALLS DEL VEHICLE:  Vidre frontal fracturat, li falta parrilla-embellidor davanter i protector de plàstics fars antiboira.

El vehicle duu els vidres tintats de color negre.

Atropellen una dona devora la plaça del Mercat

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad