La Policia demana ajuda per localitzar el vehicle que va atropellar anit a un jove

La Policia Local de Manacor ha sol·licitat la col·laboració ciutadana per a localitzar el vehicle i el seu propietari que aquest dijous vespre va atropellar un jove i es va donar a la fuga.

La nit del dia 3, entre les 21:30h i las 21:45 hores, un jove, després d’acabar la seva jornada laboral en un establiment de menjar ràpid, en sortir i creuar la via, va ser atropellat per un vehicle marca i model Volkswagen golf de color negre i amb els vidres tintats. El vehicle que entrava al nucli urbà procedent de Via Palma, lluny d’aturar-se i atendre el jove, va reemprendre la marxa fugant-se del lloc dels fets i deixant el jove a terra.

Un testimoni va poder presenciar els fets, peça fonamental per a la investigació iniciada per part de la Policia Local. El jove, vista la gravetat que revestia en un primer moment, va ser traslladat pel 061 fins a l’hospital de Son Espases, on va quedar ingressat per les lesions que presentava al cap, braços i cames. Qualsevol informació que pugui ser d’interès, preguem contacteu amb la Policia Local de Manacor, Telf. 971550063.

MOTIU: ACCIDENT DE TRÀNSIT AMB RESULTAT DE LESIONS. ATROPELLAMENT (VECHICLE FUGAT)

DATA DELS FETS: 03/09/2020  entre 21:30 i 22:00 hores a MANACOR.

LA POLICIA LOCAL DE MANACOR SOL·LICITA COL·LABORACIÓ PER A LOCALITZAR VEHICLE

MARCA: VOLKSWAGEN

MODEL: GOLF VI (6)

COLOR: NEGRE

ANY DE FABRICACIÓ: 2009- 2013

MATRÍCULA: COMPRESES ENTRE LES LLETRES INICIALS     G…  i  J…

DETALLS DEL VEHICLE:  Vidre frontal fracturat, li falta parrilla-embellidor davanter i protector de plàstics fars antiboira.

El vehicle duu els vidres tintats de color negre.

Atropellen una dona devora la plaça del Mercat

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad