El PP de Manacor demana més diàleg amb les escoles i Amipas

Exigeix també a la conselleria d’Educació que augmenti la plantilla docent al municipi

 

El Partit Popular de Manacor ha presentat una moció pel proper ple municipal de setembre en la que reclama un major diàleg, per part de l’equip de govern, amb equips directius i associacions de mares i pares dels distints centre educatius del municipi, pel tal de fer front amb garanties sanitàries a l’inici del curs i per aconseguir definir nous espais públics on poder fer classe de manera segura mantenint les distàncies i ratios requerides.

Així mateix el PP local insta a l’equip de govern d’esquerres a “exigir a la conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, la dotació del professorat necessari pels desdoblaments dels grups de classe, respectant en tot moment una ratio igual o inferior als 20 alumnes per aula, és a dir, l’augment de la plantilla docent del nostre municipi”.

De la mateixa manera que demana poder utilitzar espais coberts i públics per poder fer-hi classe si és necessari, el partit dirigit per Maria Antònia Sansó, insta al pacte Més-Esquerra, PSOE, Volem que “doti dels servies de neteja necessaris tots aquests espais, per mantenir la higiena i desinfecció òptimes en la situació actual”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad