Covid a Manacor: 19 ingressats a l’hospital

Xifres preocupants encara que hi ha un pacient menys que ahir dijous

 

En aquests moments i segons les xifres facilitades per l’hospital comarcal de Manacor, són 19 els pacients positius per Covid-19 que es troben ingressats entre la planta habilitada i la Unitat de Cures Intensives. Això significa un menys que ahir dijous, una petita alegria davant l’augment continuat d’aquesta darrera setmana. Avui divendres són concretament 17 els malalts més lleus que són a planta i dos els greus ja són a la UCI, eperant una evolució positiva.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad