ConectaBalear renova el seu compromís amb el Club Volei Manacor

L’empresa manacorina de telecomunicacions patrocinarà per tercer any consecutiu l’equip de la Superlliga

 

L’empresa operadora local de fibra òptica, telefonia mòbil, fixa i internet sense fil que brinda els seus serveis en tot el territori de les Illes Balears, ConectaBalear, ha renovat per tercer any consecutiu el patrocini oficial amb el Club Volei Manacor. La samarreta de l’equip sènior de Superlliga manacorí tornarà així a veure estampat el logotip de ConectaBalear a el frontal, i l’equip continuarà representant a el club a tot el país sota les sigles de la empresa dirigida per la família Riera.

L’acord per a la temporada implica que l’equip multipliqui els seus ingressos de patrocini així, com diferents serveis de equipacions i suport no solament per al primer equip sinó també pel planter. L’acord ha estat signat aquesta setmana pel gerent de ConectaBalear, Joan Miquel i el president de club, Andreu Mesquida.

 

 

El nom de ConectaBalear encaixa perfectament amb els valors de el club defensant manacorinidad, arrelament social i suport mutu amb les empreses i l’esport local. Amb aquest patrocini l’equip de Superlliga inicia el seu camí per tercer any consecutiu en el màxim torneig nacional gràcies a el suport d’aquesta empresa emergent, unit al d’altres petites empreses gairebé totes comarcals, el suport institucional i els socis de club.

L’acte de presentació de renovació del patrocini, ha estat acompanyat també de la exhibició de la samarreta de la temporada 2020-21, subministrada enguany per la firma Hummel. A l’acte hi han assistit tots els jugadors i cos tècnic de l’equip de Superlliga que ja són a l’illa, així com els directius. Tant el gerent de ConectaBalear, Joan Miquel, com el president de club, Andreu Mesquida, han expressat la seva satisfacció per la renovació de el projecte i les ganes que el pilota comenci a rodar tot i les circumstàncies que envolten a l’esport, motivades per la Covid-19.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad