‘Jostissi de Carreró’ participarà al festival de cinema de Sitges

Més concretament a la secció Brigadoon, per a pel·lícules ‘trencadores’

 

La pel·lícula ambientada a Porto Cristo i dirigida per Pedro Miralles, Jostissi de Carreró, ha estat seleccionada per participar al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, tradicionalment a l’avantguarda en cintes de terror i d’acció i que es celebrarà en els propers dies 8 i 18 d’octubre. Més concretament Jostissi es projectarà a la secció Brigadoon, especialment pensada per pel·lícules més ‘trencadores’ com és aquesta, al més pur estil Charles Bronson i protagonitzada per actors del municipi i amb la participació de personatges molt coneguts pel gran públic.

Més de 700 persones ovacionen el ‘jostissier’

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad