‘Jostissi de Carreró’ participarà al festival de cinema de Sitges

Més concretament a la secció Brigadoon, per a pel·lícules ‘trencadores’

 

La pel·lícula ambientada a Porto Cristo i dirigida per Pedro Miralles, Jostissi de Carreró, ha estat seleccionada per participar al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, tradicionalment a l’avantguarda en cintes de terror i d’acció i que es celebrarà en els propers dies 8 i 18 d’octubre. Més concretament Jostissi es projectarà a la secció Brigadoon, especialment pensada per pel·lícules més ‘trencadores’ com és aquesta, al més pur estil Charles Bronson i protagonitzada per actors del municipi i amb la participació de personatges molt coneguts pel gran públic.

Més de 700 persones ovacionen el ‘jostissier’

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad