Continua la progressió ascendent de malalts de Covid a l’hospital de Manacor

Reforça la idea d’una segona onada de contagis

 

Lamentablement la situació a la comarca manacorina es va fent de cada dia més preocupant pel que fa al nombre d’ingressats amb coronavirus a l’Hospital. Una jornada més hem de parlar d’un augment sensible respecte la jornada anterior. Així idò tenim que avui dijous són ja 18 els pacients que són a planta, tres més que ahir, mentre que continuen els dos malalts més greus per Covid a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera que la seva evolució sigui positiva. Un cop més que reforça la idea d’una segona onada de contagis.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad