Continua la progressió ascendent de malalts de Covid a l’hospital de Manacor

Reforça la idea d’una segona onada de contagis

 

Lamentablement la situació a la comarca manacorina es va fent de cada dia més preocupant pel que fa al nombre d’ingressats amb coronavirus a l’Hospital. Una jornada més hem de parlar d’un augment sensible respecte la jornada anterior. Així idò tenim que avui dijous són ja 18 els pacients que són a planta, tres més que ahir, mentre que continuen els dos malalts més greus per Covid a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera que la seva evolució sigui positiva. Un cop més que reforça la idea d’una segona onada de contagis.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad