Dues persones més ingressades per Covid a l’hospital de Manacor

Dos pacients continuen a la Unitat de Cures Intensives

 

El recompte de pacients positius ingressats a l’Hospital de Manacor continua pujant. L’anomenada segona onada d’infecció sembla que poc a poc està afectant seriosament el Sector Sanitari de Llevant. Així les coses en aquests moments el centre hospitari compta amb 15 malalts per Covid ingressats a planta, mentre que es mantenen de moment els dos que hi ha des de dilluns a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Un escenari que fa que els professionals sanitaris demanin responsabilitat a la ciutadania perque no abaixi la guàrdia en aquests moments crucials.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad