Dues persones més ingressades per Covid a l’hospital de Manacor

Dos pacients continuen a la Unitat de Cures Intensives

 

El recompte de pacients positius ingressats a l’Hospital de Manacor continua pujant. L’anomenada segona onada d’infecció sembla que poc a poc està afectant seriosament el Sector Sanitari de Llevant. Així les coses en aquests moments el centre hospitari compta amb 15 malalts per Covid ingressats a planta, mentre que es mantenen de moment els dos que hi ha des de dilluns a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Un escenari que fa que els professionals sanitaris demanin responsabilitat a la ciutadania perque no abaixi la guàrdia en aquests moments crucials.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad