Atropellen una dona devora la plaça del Mercat

Quan creuava pel pas de peatons just davant l’Escola de Música

 

Una dona de mitjana edat ha estat atropellada avui dematí entre el Mercadona i la plaça del Mercat de Manacor. Segons diversos testimonis, la dona d’origen magrebí, sortia de casa seva al carrer Fàbrica sobre les 10,30 del matí, quan un cotxe no l’ha vista passar pel pas de peatons situat just davant l’Escola de Música i se l’ha enduita per davant. Ràpidament efectius de les policies local i nacional han acudit a l’auxili de la ferida, que ha estat immobilitzada enterra. Un dels moments més tensos ha estat la demora en l’arribada de l’ambulància. La dona ha estat traslladada a l’hospital de Manacor.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad