Covid a Manacor: Pugen els ingressats a planta i a la UCI

La segona onada preocupa als professionals de l’Hospital

 

La setmana no ha començat massa bé al Sector Sanitari de Llevant, la zona de la que l’Hospital de Manacor és el centre de referència. En aquests moments hi són ingressats a planta per Covid-19 tretze pacients positius, cinc més que el passat divendres, i dos més a la Unitat de Cures Intensives (UCI), una persona més que quan va començar el cap de setmana. Xifres que inquieten el personal sanitari, que demana precaució i molta responsabilitat a la població per tal que la segona onada pugui ser controlada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad