La protesta per Grisito ja té ‘cançó oficial’

El vídeo

 

Grisito, el moix mort fa tres setmanes al carrer d’Artà de Manacor, a mans, suposadament, de quatre joves que el torturares i li tregueren un ull, ja té la seva cançó. Un ‘himne oficial’ composat per la valenciana Gemma Fort i que ja han compartit particulars i col·lectius locals com Manacor Moixos. Molts demanen que la cançó sigui la tonada de la concentració-protesta prevista pel proper dia 5 de setembre a les 19 hores a la plaça des Mercat, com a repulsa al succeït i per demanar penes més dures en els casos de maltractament i mort animal.

 

Canción creada para Grisito. Que la muerte de Grisito no caiga en saco roto como tantos otros, que despierte conciencias y que el maltrato y la vejación no queden impunes.

Publicada por Gemma Fort Marí en Martes, 11 de agosto de 2020

 

Print Friendly, PDF & Email