La protesta per Grisito ja té ‘cançó oficial’

El vídeo

 

Grisito, el moix mort fa tres setmanes al carrer d’Artà de Manacor, a mans, suposadament, de quatre joves que el torturares i li tregueren un ull, ja té la seva cançó. Un ‘himne oficial’ composat per la valenciana Gemma Fort i que ja han compartit particulars i col·lectius locals com Manacor Moixos. Molts demanen que la cançó sigui la tonada de la concentració-protesta prevista pel proper dia 5 de setembre a les 19 hores a la plaça des Mercat, com a repulsa al succeït i per demanar penes més dures en els casos de maltractament i mort animal.

 

https://www.facebook.com/1621458815/videos/10221325237353380/?extid=TlksJID9qeIHkdeS

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad