La protesta per Grisito ja té ‘cançó oficial’

El vídeo

 

Grisito, el moix mort fa tres setmanes al carrer d’Artà de Manacor, a mans, suposadament, de quatre joves que el torturares i li tregueren un ull, ja té la seva cançó. Un ‘himne oficial’ composat per la valenciana Gemma Fort i que ja han compartit particulars i col·lectius locals com Manacor Moixos. Molts demanen que la cançó sigui la tonada de la concentració-protesta prevista pel proper dia 5 de setembre a les 19 hores a la plaça des Mercat, com a repulsa al succeït i per demanar penes més dures en els casos de maltractament i mort animal.

 

https://www.facebook.com/1621458815/videos/10221325237353380/?extid=TlksJID9qeIHkdeS

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad