La pluja deixa imatges impactants al foravila manacorí

La darrera tormenta, una combinació de pluja i vent que tota Mallorca va patir durant aquest dissabte, també ha deixat imatges tristes al camp manacorí. És el cas de tota la zona de Son Sureda, seguint el camí de Conies, on el ruixat va deixar entre d’altres estampes, hivernacles desfets, arbres tomats o fins i tot camions malmenats per les fortes ratxes d’aire que durant unes hores van sacsejar la contrada.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad