El ruixat provoca la caiguda de branques i un arbre a la carretera de Sant Llorenç

Les ratxes d’aigua i vent provoquen problemes de seguretat però cap desgràcia personal

 

La pluja i el vent d’avui migdia han provocat diverses situacions de perill tant al poble com al terme municipal. Tot i que no descarregat una gran quantitat d’aigua damunt Manacor ni Porto Cristo (encara que sí amb moments de certa intensitat), les ratxes de vent han fet que moltes branques d’arbres caiguessin damunt les voravies i deteminats trams de carrers o avingudes.

La més afectada ha estat la des Torrent, que encara a dia d’avui és gestionada pel Consell de Mallorca i que presenta un aspecte i una conservació lamentable. Així mateix la carretera entre Manacor i Sant Llorenç ha hagut de ser tallada per la caiguda d’un arbre entre els dos sentits de circulació. En cap cas s’ha hagut de lamentar cap desgràcia personal.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad