28 casos actius per Covid a Manacor i 9 ingressats a l’Hospital

Xifres preocupants però que de moments no col·lapsen la sanitat local

 

Ara mateix el municipi de Manacor registra 28 casos actius de Covid-19. Una xifra significativa que confirma la segona onada d’infeccions posteriors al desconfinament. S’ha de dir que la majoria d’ells són assimptomàtics i que resten en quarentena als seus domicilis. Per altra banda hi ha en aquests moments 9 ingressats a l’hospital comarcal de Manacor, procedents de diferents municipis del Sector Sanitari de Llevant, un menys que ahir dijous. D’aquests, vuit són atesos a planta i un altre va haver de ser traslladat a mitjan setmana a la UCI.

Xavier Mesquida: “El virus encara circula i la gent s’ha relaxat molt…”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad