28 casos actius per Covid a Manacor i 9 ingressats a l’Hospital

Xifres preocupants però que de moments no col·lapsen la sanitat local

 

Ara mateix el municipi de Manacor registra 28 casos actius de Covid-19. Una xifra significativa que confirma la segona onada d’infeccions posteriors al desconfinament. S’ha de dir que la majoria d’ells són assimptomàtics i que resten en quarentena als seus domicilis. Per altra banda hi ha en aquests moments 9 ingressats a l’hospital comarcal de Manacor, procedents de diferents municipis del Sector Sanitari de Llevant, un menys que ahir dijous. D’aquests, vuit són atesos a planta i un altre va haver de ser traslladat a mitjan setmana a la UCI.

Xavier Mesquida: “El virus encara circula i la gent s’ha relaxat molt…”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad