Petit incendi a l’hospital de Manacor provocat per una llosca

Policia i Bombers de Mallorca han pogut controlar la situació

 

A darrera hora de l’horabaixa d’aquest dimarts, Policia Local i Bombers de Mallorca han estat alertats per un petit incendi ocorregut a la part de darrera de l’edifici principal de l’Hospital de Manacor. Una petita flamerada seguida d’una columna de fum ha alertat al personal del centre, que ràpidament ha cridat als bombers, que després d’uns minuts han aconseguit controlar i finalment sufocar el foc.

Segons expliquen des de la gerència del propi hospital comarcal i així ho han determinat els professionals, l’incendi ha estat provocat per una llosca mal apagada que ha fet cremar una zona amb fullaca seca acumulada. No s’han hagut de lamentar danys massa importants.

Print Friendly, PDF & Email