Les persones arribades en pastera abandonen les cases de Son Talent

Finalitza la col·laboració entre l’ajuntament de Manacor i la Delegació del Govern

La Policia Nacional ha traslladat avui dimarts totes les persones que durant les darreres setmanes s’havien allotjat a les cases de Son Talent, de propietat municipal. Davant la manca d’espai de les dependències policials, a principis de juliol el cos de policia va sol·licitar la col·laboració de l’ajuntament de Manacor per acollir les persones arribades en pastera des d’Algèria i poder complir, d’aquesta manera, amb les mesures especials de seguretat que requereix la Covid-19.

L’ajuntament de Manacor va habilitar les cases de Son Talent amb 50 llits per poder garantir l’atenció digna d’aquestes persones, a l’espera que se’ls poguessin realitzar totes les proves sanitàries pertinents que requereix la situació actual, abans de ser enviades a la Península per a què se les inclogui al pla d’acollida humanitària del Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions.

En total, han passat per la instal·lació municipal prop d’una seixantena de persones, arribades en tres embarcacions diferents. Totes les persones que s’han allotjat a les cases de Son Talent han donat negatiu en les proves PCR de detecció de la Covid-19 realitzades per les autoritats sanitàries. L’Ajuntament de Manacor agraeix també la seva col·laboració a la Creu Roja per les tasques d’atenció sanitària i humanitària realitzades.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad