Les persones arribades en pastera abandonen les cases de Son Talent

Finalitza la col·laboració entre l’ajuntament de Manacor i la Delegació del Govern

La Policia Nacional ha traslladat avui dimarts totes les persones que durant les darreres setmanes s’havien allotjat a les cases de Son Talent, de propietat municipal. Davant la manca d’espai de les dependències policials, a principis de juliol el cos de policia va sol·licitar la col·laboració de l’ajuntament de Manacor per acollir les persones arribades en pastera des d’Algèria i poder complir, d’aquesta manera, amb les mesures especials de seguretat que requereix la Covid-19.

L’ajuntament de Manacor va habilitar les cases de Son Talent amb 50 llits per poder garantir l’atenció digna d’aquestes persones, a l’espera que se’ls poguessin realitzar totes les proves sanitàries pertinents que requereix la situació actual, abans de ser enviades a la Península per a què se les inclogui al pla d’acollida humanitària del Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions.

En total, han passat per la instal·lació municipal prop d’una seixantena de persones, arribades en tres embarcacions diferents. Totes les persones que s’han allotjat a les cases de Son Talent han donat negatiu en les proves PCR de detecció de la Covid-19 realitzades per les autoritats sanitàries. L’Ajuntament de Manacor agraeix també la seva col·laboració a la Creu Roja per les tasques d’atenció sanitària i humanitària realitzades.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad