La mort de Grisito arriba als mitjans nacionals

Protagonista del programa ‘Como el perro y el gato’ de Onda Cero

 

El programa de radio dedicat al món animal ‘Como el perro y el gato’ d’Onda Cero, ha tractat aquesta darrera setmana la pressumpta tortura i assassinat de Grisito a Manacor. Un fet que ha commocionat la vida social del municipi i que ja ha tingut repercusió estatal. Els conductors del programa van tenir com a convidat el regidor de Medi Ambient municipal, Sebastià Llodrà, per tractar d’entendre la mort del moix al carrer d’Artà, ara fa quinze dies.

“El fet ha provocat un rebuig popular enorme”, ha explicat Llodrà al programa radiofònic, que no entén com a Manacor quatre joves han pogut, suposadament, fermar i torturar a un moix del carrer indefens sense cap motivació. “A un municipi de 42.000 habitants, com es pot suposar, això ha caigut com una bomba”, ha continuat el regidor de Més, que ha recordat que l’Ajuntament s’han personat com a acusació popular en el cas (que de moment té dos detinguts i està a l’espera de judici), “no per augmentar la condemna, sino per ser-hi part i tenir informació de primera mà per poder aclarir els fets”.

Així mateix Llodrà considera que des del consistori s’ha d’intentar frenar l’escarni públic previ al judici, que puguin sufrir els dos joves detinguts fins ara, i que formaven part de les llistes del Partit Popular a les darreres eleccions locals de l’any passat. “Crec que hem de deixar que la Justícia faci la seva feina. Pens que la condemna ha de ser exemplar, però aquets joves són coneguts o tenen familiars que ho són…”.

Sebastià Llodrà, docent de professió, ha acabat la seva intervenció al programa demanant-se què estam fent i en què estam fallant com a societat perquè puguin passar coses com aquesta: “És una societat molt contradictòria perquè a nivell estatal es condemna el maltractament animal, però encara es consent la tauromàquia”.

El PP suspèn de militància als dos detinguts per la mort del moix a Manacor

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad