La botiga de Sa Teulera, exemple del Govern per la seva reforma integral

L’empresa amb tenda a Manacor té previst obrir una nova tenda a Palma

 

La segona edició del programa ExposabyIDI ha permès a l’empresa agroalimentària Sa Teulera fer una reforma integral de l’espai de venda i exposició gràcies al projecte que s’ha dissenyat des de l’IDI (Institut de Desenvolupament Industrial). Sa Teulera, que produeix fruita, verdures, lactis, i productes de forn i pastisseria ecològics, ha finalitzat ja la reforma integral i l’ampliació de la botiga que tenen a Manacor gràcies a la participació en aquest programa públic, que impulsa la creació d’espais d’exposició de productes a les empreses industrials.

 

 

L’objectiu és incorporar el marxandatge visual i altres tècniques de venda de productes en aquest sector. A més, també es fomenta la incorporació de la cultura de la innovació i el disseny a la indústria balear. Per això, es proposa a les empreses industrials la creació d’un espai atractiu en el qual mostrar als consumidors els productes elaborats.

En el cas de Sa Teulera s’ha projectat un disseny amb materials naturals i acabats que intensifiquen i donen valor al producte exposat. S’ha triat un estil que els representa, i que s’identifica amb la qualitat del seu producte, amb una ambientació fresca i actual, on la fusta n’és la protagonista. A més, l’empresa té la intenció de continuar amb la mateixa línia expositiva i d’imatge de marca a la botiga que té a Petra i a la que previst obrir a Palma.

Un total de sis empreses s’han incorporat enguany a la segona edició del programa ExposabyIDI, que impulsa la creació d’espais expositius a la indústria. Els participants actualitzen la imatge de la seva empresa a partir de l’adequació dels espais.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad