La botiga de Sa Teulera, exemple del Govern per la seva reforma integral

L’empresa amb tenda a Manacor té previst obrir una nova tenda a Palma

 

La segona edició del programa ExposabyIDI ha permès a l’empresa agroalimentària Sa Teulera fer una reforma integral de l’espai de venda i exposició gràcies al projecte que s’ha dissenyat des de l’IDI (Institut de Desenvolupament Industrial). Sa Teulera, que produeix fruita, verdures, lactis, i productes de forn i pastisseria ecològics, ha finalitzat ja la reforma integral i l’ampliació de la botiga que tenen a Manacor gràcies a la participació en aquest programa públic, que impulsa la creació d’espais d’exposició de productes a les empreses industrials.

 

 

L’objectiu és incorporar el marxandatge visual i altres tècniques de venda de productes en aquest sector. A més, també es fomenta la incorporació de la cultura de la innovació i el disseny a la indústria balear. Per això, es proposa a les empreses industrials la creació d’un espai atractiu en el qual mostrar als consumidors els productes elaborats.

En el cas de Sa Teulera s’ha projectat un disseny amb materials naturals i acabats que intensifiquen i donen valor al producte exposat. S’ha triat un estil que els representa, i que s’identifica amb la qualitat del seu producte, amb una ambientació fresca i actual, on la fusta n’és la protagonista. A més, l’empresa té la intenció de continuar amb la mateixa línia expositiva i d’imatge de marca a la botiga que té a Petra i a la que previst obrir a Palma.

Un total de sis empreses s’han incorporat enguany a la segona edició del programa ExposabyIDI, que impulsa la creació d’espais expositius a la indústria. Els participants actualitzen la imatge de la seva empresa a partir de l’adequació dels espais.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad