Es registra la xifra més alta d’ingressats per Covid a Manacor des del desconfinament

El doble que quan va començar el passat cap de setmana

 

Sembla que poc ha durat l’estabilitat experimentada durant la darrera setmana a l’Hospital de Manacor. Avui s’ha registrat la xifra més alta d’ingressats després del desconfinament. Ara mateix i segons les dades del propi centre hospitalari, són vuit els pacients que són a planta en tractament contra la Covid-19, tres més que ahir i el doble que quan va començar aquest passat cap de setmana. Un rebrot que només les següents setmanes determinaran si es tracta d’un punt d’inflexió cap una pujada, o bé es podrà controlar dins uns límits acceptables.

Xavier Mesquida: “El virus encara circula i la gent s’ha relaxat molt…”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad