Es registra la xifra més alta d’ingressats per Covid a Manacor des del desconfinament

El doble que quan va començar el passat cap de setmana

 

Sembla que poc ha durat l’estabilitat experimentada durant la darrera setmana a l’Hospital de Manacor. Avui s’ha registrat la xifra més alta d’ingressats després del desconfinament. Ara mateix i segons les dades del propi centre hospitalari, són vuit els pacients que són a planta en tractament contra la Covid-19, tres més que ahir i el doble que quan va començar aquest passat cap de setmana. Un rebrot que només les següents setmanes determinaran si es tracta d’un punt d’inflexió cap una pujada, o bé es podrà controlar dins uns límits acceptables.

Xavier Mesquida: “El virus encara circula i la gent s’ha relaxat molt…”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad