L’Hospital afronta el cap de setmana amb quatre ingressats per Covid

Estabilitat després del petit rebrot de fa uns dies

 

L’Hospital de Manacor, el centre de referència del Sector Sanitari de Llevant que enengloba altres municipis propers, encara el cap de setmana amn xifres estables de pacients ingressats per Covid-19, després del rebrot registrat fa uns dies i que de moment sembla controlat. D’aquesta manera, ara mateix hi ha quatre malalts a planta que estan essent tractats, dels quals per tant, no n’hi ha cap a la Unitat de Cures Intensives (UCI) en esta greu.

Xavier Mesquida: “El virus encara circula i la gent s’ha relaxat molt…”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad