L’Ajuntament recomana no banyar-se a Cala Murada per concentracions fecals

Les darreres analítiques mostren alts percentatges de E.Coli i E.Intestinalis

 

La delegació de Turisme de l’ajuntament de Manacor ha donat a conèixer els resultats de les darreres analítiques fetes a les aigües de la platja de Cala Murada. Unes dades que donen positiu en fecals, per la qual cosa l’Ajuntament ha emès un comunicat recomanant a la població que no es banyi de manera temporal, mentre es mantenguin les actuals condicions. Així, i segons els resultats, al centre de la platja les analítiques contemplen una concentració de E.coli de 52 NMP per cada 100 ml; i de E.Intestinalis de 397 NMP per cada 100 ml.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad