L’Ajuntament recomana no banyar-se a Cala Murada per concentracions fecals

Les darreres analítiques mostren alts percentatges de E.Coli i E.Intestinalis

 

La delegació de Turisme de l’ajuntament de Manacor ha donat a conèixer els resultats de les darreres analítiques fetes a les aigües de la platja de Cala Murada. Unes dades que donen positiu en fecals, per la qual cosa l’Ajuntament ha emès un comunicat recomanant a la població que no es banyi de manera temporal, mentre es mantenguin les actuals condicions. Així, i segons els resultats, al centre de la platja les analítiques contemplen una concentració de E.coli de 52 NMP per cada 100 ml; i de E.Intestinalis de 397 NMP per cada 100 ml.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad