Augmenten els ingressats per Covid a l’hospital de Manacor

Afortunadament de moment cap d’ells ha hagut de ser traslladat a la UCI

 

Si ahir parlàvem de quatre persones ingressades a planta infectades per Covid-19, avui lamentablement hi hem d’afegir un pacient més a l’Hospital de Manacor. Així les coses ara mateix són cinc els malalts per coronavirus del Sector Sanitari de Llevant que han hagut de necessitar tractament hospitalari. Cap d’ells està ingressat a la Unitat de Cures Intenssives (UCI). Pel que fa als casos actius (la majoria d’ells tractats a casa) al municipi de Manacor, ara mateiux són onze, un menys que ahir dimarts. Unes dades que en conjunt descriuen una seqüència que descriu un petit rebrot, però de moment controlat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad