El Club Bàsquet Manacor començarà la temporada amb 22 equips

Amb un total de més de 300 jugadores i jugadors

 

Any rere any el Club Bàsquet Manacor va creixent tan a nivell qualitatiu com quantituatiu. Si l’actual situació santitària ho permet, el club iniciarà la temporada 20-21 amb un total de 22 equips, des de la categoria premini fins a la categoria sénior. “A més, com cada any, compaterm amb l’Escoleta de Bàsquet per a nines i nins a partir de 4 anys”, informen des de l’entitat.

Amb un total de 8 equips femenins  i 14 de masculins, serà un any més uns dels clubs esportius amb més jugadores i jugadors de totes les nostres illes. “A més, seguirem comptant amb un gran grup humà d’entrenadores i entrenadors, preparador físic i psicòleg esportiu, per tal de dur endavant un projecte, no només esportiu, sinó també educatiu i social”, expliquen.

Tots els equips federats del Club Bàsquet Manacor comptaran amb entrenadors titulats amb l’objectiu de portar a terme la millor tasca esportiva, educativa i social possible per tal de fer que els nins, les nines i els familiars del nostre es sentin acollits en les millors mans i puguin trobar un ambient proper i familiar.

“Amb un total de més de 300 jugadors des dels quatre anys fins a l’edat adulta i amb una massa social superior al miler de persones entre mares, pares, germans, germanes, entrenadors, entrenadores, delegats, delegades, espónsors i col.laboradors, ens alegram molt de poder ser un referent educatiu i esportiu tant del nostre municipi com de les nostres illes i donar cabuda a totes les nines i a tots els nins que vulguin disfrutar de l’esport i passar a formar part d’una gran família!”.

Si us fa ganes entrara a formar part de la família del Club Bàsquet Manacor us podeu possar en contacte mitjançant el telèfon 667 02 50 63 o enviant un correu electrònic a : basquetmanacor@gmail.com.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad