El Club Bàsquet Manacor començarà la temporada amb 22 equips

Amb un total de més de 300 jugadores i jugadors

 

Any rere any el Club Bàsquet Manacor va creixent tan a nivell qualitatiu com quantituatiu. Si l’actual situació santitària ho permet, el club iniciarà la temporada 20-21 amb un total de 22 equips, des de la categoria premini fins a la categoria sénior. “A més, com cada any, compaterm amb l’Escoleta de Bàsquet per a nines i nins a partir de 4 anys”, informen des de l’entitat.

Amb un total de 8 equips femenins  i 14 de masculins, serà un any més uns dels clubs esportius amb més jugadores i jugadors de totes les nostres illes. “A més, seguirem comptant amb un gran grup humà d’entrenadores i entrenadors, preparador físic i psicòleg esportiu, per tal de dur endavant un projecte, no només esportiu, sinó també educatiu i social”, expliquen.

Tots els equips federats del Club Bàsquet Manacor comptaran amb entrenadors titulats amb l’objectiu de portar a terme la millor tasca esportiva, educativa i social possible per tal de fer que els nins, les nines i els familiars del nostre es sentin acollits en les millors mans i puguin trobar un ambient proper i familiar.

“Amb un total de més de 300 jugadors des dels quatre anys fins a l’edat adulta i amb una massa social superior al miler de persones entre mares, pares, germans, germanes, entrenadors, entrenadores, delegats, delegades, espónsors i col.laboradors, ens alegram molt de poder ser un referent educatiu i esportiu tant del nostre municipi com de les nostres illes i donar cabuda a totes les nines i a tots els nins que vulguin disfrutar de l’esport i passar a formar part d’una gran família!”.

Si us fa ganes entrara a formar part de la família del Club Bàsquet Manacor us podeu possar en contacte mitjançant el telèfon 667 02 50 63 o enviant un correu electrònic a : basquetmanacor@gmail.com.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad