Baixen a 9 els casos actius per Covid-19 al municipi

De moment els ingressats a l’Hospital de Manacor continuen essent quatre

 

Tot i el rebrot d’ingressats per Covid-19 a l’Hospital de Manacor, les xifres generals de malalts pel virus al municipi ha disminuït respecte la setmana passada. Així idò, els casos actius al municipi en aquest moments són 9 (la majoria a ca seva), dos menys que fa set dies. Això no és el mateix que el nombre d’ingressats al centre hospitalari de referència de la comarca, on avui hi havia encara quatre ingressats per coronavirus a planta, però que aquest cas poden ser procedents d’altre municipis propers i no necessàriament de Manacor. Fins ara i durant el que duim de pandèmia s’han registrat 82 casos, 65 dels quals han estat donats d’alta i vuit d’ells han finat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad