La campanya pro Grisito supera ja les 34.000 signatures

Per aconseguir modificar i endurir la llei estatal de maltracte animal

 

La campanya virtual per aconseguir modificar i endurir la llei estatal de maltracte animal, a través de la condemna enèrgica per la mort del moix Grisito el passat dissabte al carrer d’Artà de Manacor, ha aconseguit fins ara l’adhesió de més de 34.000 persones en menys d’una setmana. L’objectiu final és arribar a les 35.000, el que es superarà amb escreix.

“Era un d’aquests moixos que viuen el carrer, d’aquests que formen part del nostre paisatge, d’aquests que són ignorats per les intitucions, les mateixes que haurien cuidar-los i protegir-los. Les mateixes que tenen la responsabilitat legal sobre ells. No tenia ni nom, ara, si, Grisito”, expliquen els iniciadors de la campanya, entre els que es troben el col·lectiu Manacor Moixos.

“La matinada de dissabte va tenir la mala sort de topar-se amb uns joves veïns de Manacor, que avorrits de la seva insulsa vida el van torturar salvatgement fins a la mort, amb un menyspreu brutal cap a la seva vida, el moix sense nom, l’invisible, el de ningú, el de tots, el també veí de Manacor per dret, va sofrir fins a la seva mort”.

“Per això demanem, que a aquests ‘éssers’ se’ls apliqui la pena màxima legal i fer justícia per Grisito. La seva mort no pot ser en va …sinó l’inici d’un canvi. Que el seu patiment ajudi a altres ‘Grisitos’ a aconseguir drets i lleis que els emparen per no acabar els seus dies de la pitjor manera dins d’un contenidor d’escombraries”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad