Tanquen la platja de Cala Anguila dos dies consecutius per superar el límit d’aforament

La imatge

 

L’ajuntament de Manacor ha hagut de tancar avui divendres la platja de Cala Anguila en haver superat el límit màxim de banyistes permesos. El mateix va passar ahir, dijous, quan va anunciar per les xarxes socials que no deixaria entrar més gent per poder assegurar les distàncies de seguretat mínimes entre persones, seguint els protocols marcats a conseqüència de la Covid-19. En els dos casos el límit s’ha superat a mitjan dematí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad