Rebrot de coronavirus a Manacor: ja hi torna a haver quatre ingressats a l’hospital

De moment no n’hi ha cap a la UCI a l’espera de les evolucions

 

L’Hospital de Manacor ha informat avui dematí que ja torna a tenir pacients positius per Covid-19 que han hagut de ser ingressats a planta per mantenir-los aïllats mentre evolucionen de la malaltia. De moment però, no n’hi ha cap que hagi d’hagut de ser traslladat a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Aquest és el primer rebrot des de que fa més de dos mesos que el centre hospitalari va donar d’alta el seu darrer pacient afectat per la pandèmia de la Covid. Ara faltarà veure quina és l’evolució.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad