Mig milió d’euros per millorar l’enllumenat públic de s’Illot

Doblers procedents de la fallida de la multinacional turística Thomas Cook

 

L’ajuntament de Manacor ja sap on invertirà els 500.000 euros que encara té procedents de la compensació per la fallida de l’empresa turística Thomas Cook. En concret es dedicaran a millorar la potència dels punts de llum públics que hi ha a s’Illot, i que en aquests moments no cumpleixen els mínims i que poden causar problemes de seguretat.

L’augment d’il·luminació pública però, no durà en canvi a un augment del nombre de faroles, per exemple, explica el propi batle manacorí, Miquel Oliver, que reconeix que els canvis es duran a terme de cara a l’estiu que ve, amb la qual cosa aquest hivern encara hi haurà problemes.

915.000 euros dels vuit milions que el Ministeri d’Indústria, Turisme i Treball té previst invertir en projectes a les illes per pal·liar els efectes de la fallida de Thomas Cook, aniran també a parar a la denominada Gran Ruta (GR) East Mallorca que parteix de Cala Domingos (Manacor) i arribà fins a Capdepera.

Aquests doblers serviran per adequar i senyalitzar els 193,78 quilòmetres que permetran recórrer l’est de l’illa a peu o amb bicicleta pel municipi manacorí, Sant Llorenç, Son Servera, Artà i Capdepera. Es tracta d’un ambiciós gran recorregut que vol aconseguir atreure un turisme sostenible i generar nous ingresos pels municipis implicats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad