Protesta convocada i altar improvitzat pel moix ‘Grisito’

La mort cruel d’un moix el passat dissabte al carrer d’Artà de Manacor, la detenció de dos joves per pressumpte maltractament animal i el posterior anunci de l’ajuntament de Manacor que es personarà com a acusació particular en el cas, han creat tot tipus de controvèrsies i opinions. “Intenten convèncer a la gent que és una notícia falsa però la denúncia existeix, hi va haver nit a comissaria, hi ha testimonis i acusació. Farem justícia si o si!!” la dona que a les xarxes socials ha penjat vàries fotografies d’un altar improvissat en memòria de Grisito, el moix.

Així mateix el col·lectiu Moixos Manacor ha anunciat la convocatòria d’una concentració de protesta pels fets, que es durà a terme el proper dia 5 de setembre, a les 19 hores a la plaça Ramon Llull. “Ens trobarem de forma pacífica per reclamar que els autors dels fets paguin les conseqüències. Farem una asseguda deixant una distància de 1,50 m entre uns i altres. Cada persona pot portar una espelma que encendrem quan es faci de nit i si es pot (no és imprescindible) vestirem de color gris o negre”, expliquen.

“Pretenem ser exemplars, no volem insults, no volem situacions de risc per la Covid-19, no volem causar molèsties al poble, només demanarem que els culpables paguin i aconseguir que els moixos ferals de Manacor, estiguin més ben cuidats i protegits a partir d’ara”, argumenten.

El PP suspèn de militància als dos detinguts per la mort del moix a Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad