El PP suspèn de militància als dos detinguts per la mort del moix a Manacor

“Manifestam la nostra indignació i més ferma condemna per uns fets que només poden qualificar-se com repugnants i menyspreables”, diu la formació

 

El Partit Popular de les Illes Balears suspendrà cautelarment de militància a J.C. i D.D.N., després de la seva detenció el passat cap de setmana a Manacor, acusats d’un presumpte delicte de maltractament animal. “Tots dos hauran de comparèixer davant la Justícia i si es confirmen els fets que se’ls imputen, seran expulsats definitivament de la nostra formació”, confirmen des del propi partit.

“Des del PP manifestam la nostra indignació i més ferma condemna per uns fets que només poden qualificar-se com repugnants i menyspreables”, concreten.

L’Ajuntament es personarà com a acusació en el cas del moix mort al carrer d’Artà

Protesta convocada i altar improvitzat pel moix ‘Grisito’

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad