El PP suspèn de militància als dos detinguts per la mort del moix a Manacor

“Manifestam la nostra indignació i més ferma condemna per uns fets que només poden qualificar-se com repugnants i menyspreables”, diu la formació

 

El Partit Popular de les Illes Balears suspendrà cautelarment de militància a J.C. i D.D.N., després de la seva detenció el passat cap de setmana a Manacor, acusats d’un presumpte delicte de maltractament animal. “Tots dos hauran de comparèixer davant la Justícia i si es confirmen els fets que se’ls imputen, seran expulsats definitivament de la nostra formació”, confirmen des del propi partit.

“Des del PP manifestam la nostra indignació i més ferma condemna per uns fets que només poden qualificar-se com repugnants i menyspreables”, concreten.

L’Ajuntament es personarà com a acusació en el cas del moix mort al carrer d’Artà

Protesta convocada i altar improvitzat pel moix ‘Grisito’

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad