Manacor continua amb onze casos actius per Covid-19

Fins el moment al municipi s’han registrat 77 casos en el que duim de pandèmia

 

A dia d’avui dilluns, el municipi de Manacor continua tenint actius fins a onze casos de coronavirus. Gairebé una dotzena de pacients, la majoria dels quals es recuperen amb normalitat aïllats a ca seva. És la mateixa xifra que el passat divendres, amb la qual cosa de moment hi ha una certa estabilitat després que en aquestes alçades de la setmana passada es superés la trentena d’infectats per Covid-19, que no vol dir que estiguin hospitalitzats. En xifres globals i en el que duim de pandèmia, al municipi de Manacor s’han registrat 77 casos, vuit dels quals han acabat amb la mort de la persona infectada.

Dos migrants arribats en pastera són aïllats per coronavirus a l’Hospital de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad