L’Hospital comença a realitzar controls de temperatura per poder accedir

La imatge

L’Hospital de Manacor ha començat a realitzar controls de temperatura a l’entrada principal com a mesura per minimitzar la propagació del Covid-19 al centre hospitalari. El personal registra la temperatura mitjançant una càmera termogràfica i informa, des d’avui dilluns, si la persona pot accedir a l’interior del centre hospitalari. Tant pacients com visitants s’han de sotmetre a un control de temperatura a més d’haver d’usar mascareta quirúrgica i realitzar higiene de mans amb una solució hidroalcohòlica.
“Pacients i acompanyants i personal sanitari que accedeixin per la porta principal han de seguir així un conjunt de normes essencials pel manteniment de les mesures de seguretat, protecció i higiene. Si la persona que accedeix al centre sanitari tingués una temperatura superior a 37,8 graus s’activarà un protocol especial per a aquests casos”, expliquen des del centre.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad