L’Hospital comença a realitzar controls de temperatura per poder accedir

La imatge

L’Hospital de Manacor ha començat a realitzar controls de temperatura a l’entrada principal com a mesura per minimitzar la propagació del Covid-19 al centre hospitalari. El personal registra la temperatura mitjançant una càmera termogràfica i informa, des d’avui dilluns, si la persona pot accedir a l’interior del centre hospitalari. Tant pacients com visitants s’han de sotmetre a un control de temperatura a més d’haver d’usar mascareta quirúrgica i realitzar higiene de mans amb una solució hidroalcohòlica.
“Pacients i acompanyants i personal sanitari que accedeixin per la porta principal han de seguir així un conjunt de normes essencials pel manteniment de les mesures de seguretat, protecció i higiene. Si la persona que accedeix al centre sanitari tingués una temperatura superior a 37,8 graus s’activarà un protocol especial per a aquests casos”, expliquen des del centre.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad