Consulta en temps real els casos actius de Covid-19 a cada municipi

Pel que fa a Manacor, en aquests moments hi ha onze persones afectades per coronavirus

 

El Servei d’Epidemiologia de la direcció General de Salut Pública i Participació continua actualitzant dia a dia, els casos actius de Covid-19 que afecten a Mallorca i a les Illes Balears. Amb la peculiaritat que l’usuari pot clicar damunt cada municipi per conèixer quants n’hi ha en aquell moment, així com el número d’altes i el de defunciones directament relacionades amb el coronavirus. Pel que fa a Manacor les dades d’aquest dissabte, indiquen que hi ha onze persones afectades (que no hospitalitzades) i fins ara s’han donat 56 altes i hi ha hagut vuit morts per Covid.

Pitjau aquí per accedir i consultar el mapa

Pitjau aquí per accedir i consultar el mapa

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad