Consulta en temps real els casos actius de Covid-19 a cada municipi

Pel que fa a Manacor, en aquests moments hi ha onze persones afectades per coronavirus

 

El Servei d’Epidemiologia de la direcció General de Salut Pública i Participació continua actualitzant dia a dia, els casos actius de Covid-19 que afecten a Mallorca i a les Illes Balears. Amb la peculiaritat que l’usuari pot clicar damunt cada municipi per conèixer quants n’hi ha en aquell moment, així com el número d’altes i el de defunciones directament relacionades amb el coronavirus. Pel que fa a Manacor les dades d’aquest dissabte, indiquen que hi ha onze persones afectades (que no hospitalitzades) i fins ara s’han donat 56 altes i hi ha hagut vuit morts per Covid.

Pitjau aquí per accedir i consultar el mapa

Pitjau aquí per accedir i consultar el mapa

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad