Una averia deixa sense aigua Els Creuers i sense pressió a bona part de Manacor

La imatge

Les arrels d’uns arbres situats a l’açada d’una coneguda hamburgueseria de la Via Palma de Manacor, han estat els causants avui d’una pana a la xarxa d’aigua corrent que ha afectat sobretot a la barriada de Santa Catalina i Els Creuers, que ha quedat sense aigua per moments, i que ha suposat la perdua de pressió a bona part de la ciutat. La SAM, l’empresa municipal responsable de la gestió de l’aigua manacorina ja ha demanat disculpes i arregat el problema.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad