Una averia deixa sense aigua Els Creuers i sense pressió a bona part de Manacor

La imatge

Les arrels d’uns arbres situats a l’açada d’una coneguda hamburgueseria de la Via Palma de Manacor, han estat els causants avui d’una pana a la xarxa d’aigua corrent que ha afectat sobretot a la barriada de Santa Catalina i Els Creuers, que ha quedat sense aigua per moments, i que ha suposat la perdua de pressió a bona part de la ciutat. La SAM, l’empresa municipal responsable de la gestió de l’aigua manacorina ja ha demanat disculpes i arregat el problema.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad