Malestar entre els veïns de Rafel Nadal pel renou d’obres del seu nou xalet a Porto Cristo

La imatge

 

Rafel Nadal té emprenyada a més de mitja avinguda Joan Amer, on, devora sa Punteta de Porto Cristo, s’està construïnt el seu nou xalet on abans hi havia el de la família Servera de les Coves del Drach. I és que els veïnats estan ja farts d’haver de suportat els renous de la maquinària pesada picant estructures, de les vuit del dematí fins a prop de les sis de l’horabaixa i des de fa ja tretze dies. Consideren que no hi ha cap necessitat que el tennista hagi d’emprendre aquesta part de les obres en ple mes d’agost, quan tothom estiueja i les finestres estan obertes.

“Se sent picar des de mig poble… creim que podria haver començat per l’octubre o per feines del projecte que no suposassin aquest nivel de decibels a aquestes alçades de l’any”. En aquests moments les excavadores, que graten la roca mare del que sembla ser una piscina, es mesclen amb els camions que entren i surten per entrar i endur-se’n material.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad