El C.E. Manacor presenta Jaume Mut com a nou entrenador amb vistes a l’ascens

El nou tècnic arriba acompanyat de David García com a segon, tres preparadors físics i una plantilla amb quinze jugadors de Manacor

 

El C.E. Manacor ja té nou entrenador. Era un secret a veus, però avui s’ha oficialitzat el nom de Jaume Mut com a nou tècnic de l’històric conjunt de Tercera Divisió per a les properes dues temporades. Mut desembarca novament al club amb la mirada posada en “estar entre els quatre o sis primers de la classificació”, el que li donaria dret a entrar al play-off d’ascens a la segona divisió B. És el repte marcat per directiva i cos tècnic, amb David García com a segon entrenador i fins a tres preparadors físics.

Quinze jugadors locals

Enguany i segons ha explicat Mut a la seu de Conecta Balear, principal patrocinador del club i on s’ha duit a terme l’acte, la plantilla comptarà amb quinze jugadors de Manacor i es completarà amb sis o set nous fitxatges a més d’uns quants jugadors peninsulars.

 

 

“Me sent alabat amb l’equip que s’està confeccionant, a l’alçada del club històric dins Balears que és el Manacor. Tots els fitxatges fets fins ara han estat consensuats”, ha volgut aclarir el tècnic. El president, Pere Matheu, ha assenyalat que s’ha fet feina en la direcció de crear un equip amb jugadors locals però amb aspiracions “ja que molts tenen ja experiència en categories superiors”, després de varis anys no massa bons. A més ha dit que per ell hagués fitxat a Jaume Mut “per quatre temporades, però hi ha eleccions d’aquí dues, i no volem que si entra algú nou no pugui fer el seu projecte”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad