L’exbatle Pastor sí que visita les exhumacions de Son Coletes

La imatge

 

L’exbatle de Manacor pel PP primer i per El Pi en la seva darrera etapa, Antoni Pastor, ha visitat avui els treballs d’exhumació que s’estan duent a terme a la fossa comú del cementiri municipal de Son Coletes. Pastor es va interessar fa uns dies per com anaven les excavacions, cosa que va suposar que l’actual batle, Miquel Oliver, s’oferís a acompanyar-lo perque els arqueòlegs i tècnics de l’empresa ATICS li expliquessin les troballes de les restes de cossos sencers de republicans assassinats l’agost de 1936 a mans de partidaris franquistes.

“Avui matí a Son Coletes. Gràcies Toni Pastor pel compromís que demostrares en el seu moment amb la recuperació de la memòria democràtica. Tornem la dignitat als represaliats del 36 a Manacor”, ha publicat Oliver avui a les xarxes socials. Cal recordar que fou Pastor qui va insistir en llevar els monuments de Porto Cristo i determinats noms que exaltaven la victòria dels partidaris del general Franco.

Cap portaveu de l’oposició contesta al ‘whatsapp’ ni assiteix al cementiri

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad