L’exbatle Pastor sí que visita les exhumacions de Son Coletes

La imatge

 

L’exbatle de Manacor pel PP primer i per El Pi en la seva darrera etapa, Antoni Pastor, ha visitat avui els treballs d’exhumació que s’estan duent a terme a la fossa comú del cementiri municipal de Son Coletes. Pastor es va interessar fa uns dies per com anaven les excavacions, cosa que va suposar que l’actual batle, Miquel Oliver, s’oferís a acompanyar-lo perque els arqueòlegs i tècnics de l’empresa ATICS li expliquessin les troballes de les restes de cossos sencers de republicans assassinats l’agost de 1936 a mans de partidaris franquistes.

“Avui matí a Son Coletes. Gràcies Toni Pastor pel compromís que demostrares en el seu moment amb la recuperació de la memòria democràtica. Tornem la dignitat als represaliats del 36 a Manacor”, ha publicat Oliver avui a les xarxes socials. Cal recordar que fou Pastor qui va insistir en llevar els monuments de Porto Cristo i determinats noms que exaltaven la victòria dels partidaris del general Franco.

Cap portaveu de l’oposició contesta al ‘whatsapp’ ni assiteix al cementiri

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad