L’Ajuntament rep 280 EPIs per Serveis Socials i Policia amb quasi sis mesos de retard

Part i Banda

 

L’ajuntament de Manacor va rebre divendres cinc capses (amb lletres xineses) plenes d’equips de protecció presonal contra el Covid-19 (EPIS). Un carregament que havia (i ha) de servir tant als treballadors de Serveis Socials com als agents de la Policia Local per poder actuar amb seguretat en cas d’haver-se d’enfrontar amb un possible infectat per la malaltia. El problema de tot plegat i la principal curiositat és que han arribat amb gairebé sis mesos de retard, ja que foren comanats a principis del confinament per la pandèmia, a mitjan mes de març.

En total son 280 EPIs de plàstic blanc pagats amb dotacions econòmiques del Govern, que ja pagaren també les 3.000 mascaretes que sí que van arribar a temps al consistori. El que l’administració autonòmica no ha pagat fins ara i l’ajuntament manacorí ha hagut de bestreure són els guants i les pantalles protectores pels seus funcionaris i empleats. A més d’uns altres equips de protecció personal mentre no han arribat aquests.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad