L’Ajuntament rep 280 EPIs per Serveis Socials i Policia amb quasi sis mesos de retard

Part i Banda

 

L’ajuntament de Manacor va rebre divendres cinc capses (amb lletres xineses) plenes d’equips de protecció presonal contra el Covid-19 (EPIS). Un carregament que havia (i ha) de servir tant als treballadors de Serveis Socials com als agents de la Policia Local per poder actuar amb seguretat en cas d’haver-se d’enfrontar amb un possible infectat per la malaltia. El problema de tot plegat i la principal curiositat és que han arribat amb gairebé sis mesos de retard, ja que foren comanats a principis del confinament per la pandèmia, a mitjan mes de març.

En total son 280 EPIs de plàstic blanc pagats amb dotacions econòmiques del Govern, que ja pagaren també les 3.000 mascaretes que sí que van arribar a temps al consistori. El que l’administració autonòmica no ha pagat fins ara i l’ajuntament manacorí ha hagut de bestreure són els guants i les pantalles protectores pels seus funcionaris i empleats. A més d’uns altres equips de protecció personal mentre no han arribat aquests.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad