L’emocionant vídeo d’agraïment d’un pacient de Covid-19 de l’hospital de Manacor

El vídeo

 

Tomeu Servera va ser un dels primers ingressats per coronavirus a l’Hospital de Manacor. Un dia es va despertar amb malestar i molt de mal de cap i febre. Va resistir fins que no va tenir més remei que cridar una ambulància: “Me pensava hi estaria dos dies com a molt… però es van convertir en quinze, deu d’ells a la UCI”, rememora en primera persona en aquest video d’agraïment a les infermeres i personal sanitari local, penjat a les xarxes del sindicat SATSE. Un testimoni emocionat i senzill d’una malaltia que encara és entre nosaltres.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad