L’emocionant vídeo d’agraïment d’un pacient de Covid-19 de l’hospital de Manacor

El vídeo

 

Tomeu Servera va ser un dels primers ingressats per coronavirus a l’Hospital de Manacor. Un dia es va despertar amb malestar i molt de mal de cap i febre. Va resistir fins que no va tenir més remei que cridar una ambulància: “Me pensava hi estaria dos dies com a molt… però es van convertir en quinze, deu d’ells a la UCI”, rememora en primera persona en aquest video d’agraïment a les infermeres i personal sanitari local, penjat a les xarxes del sindicat SATSE. Un testimoni emocionat i senzill d’una malaltia que encara és entre nosaltres.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad