La manacorina Cristina Sureda es proclama campiona d’Espanya d’escacs

La imatge

 

La manacorina Cristina Sureda, del Club Esportiu Reis i Dames, s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona d’Espanya sub12 a la competició que s’ha celebrat a Salobreña (Granada). Un triomf ben merescut que ja ha rebut elogis tan per part del club com de l’ajuntament de Manacor. “Tot això ha estat possible per la feina i el gran suport de les nostres famílies i amics i la gent especial que vas trobant pel camí com es Manuel Queirolo i David Pons, que no hi ha doblers el món per tot el que fan pel nostres fills”, explica la seva família.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad