La manacorina Cristina Sureda es proclama campiona d’Espanya d’escacs

La imatge

 

La manacorina Cristina Sureda, del Club Esportiu Reis i Dames, s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona d’Espanya sub12 a la competició que s’ha celebrat a Salobreña (Granada). Un triomf ben merescut que ja ha rebut elogis tan per part del club com de l’ajuntament de Manacor. “Tot això ha estat possible per la feina i el gran suport de les nostres famílies i amics i la gent especial que vas trobant pel camí com es Manuel Queirolo i David Pons, que no hi ha doblers el món per tot el que fan pel nostres fills”, explica la seva família.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad