Noves parades de busos… damunt el carril bici

La imatge

 

La conselleria de Mobilitat i Transports del Govern ha instal·lat aquesta setmana una serie de noves parades cobertes d’autobusos al llarg d’un tram de la ronda des Parc. Tot estaria molt bé si no fos perquè queden just damunt el carril bici, que si bé és cert que no és utilitzat, no deixa de ser una passa cap enrera de cara a fer una ciutat més sostenible mitjançant un carril continu i ben mantingut.

La fotografia ja ha suscitat el debat a les xarxes socials, on la gent es demana com és possible que s’hagin hagut de col·locar just a una de les porques zones de preferència ciclista a Manacor. Segons el regidor de Mobilitat local, Sebastià Llodrà, “es farà un tram combinat vianant/bicicleta amb velocitat reduïda i prioritat a peu”, el que no l’ha alliberat de les crítiques.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad