Cap portaveu de l’oposició contesta al ‘whatsapp’ ni assiteix al cementiri

Part i Banda

 

Cap dels portaveus dels partits que conformen l’oposició manacorina (PP, El Pi i AIPC-SyS) han assistit avui a l’acte oficial on s’han donat a conèixer la trobada dels restes de quatre nous cossos de represaliats a Son Coletes. Tampoc cap d’ells va comparèixer a les distintes visites anteriors programades per l’Ajuntament.

Però el que crida més l’atenció és que ni tan sols hagin donat senyals de vida al grup de whatsapp que tenen en comú tots els regidors municipals per intercanviar-se informació. L’anunci del batle Miquel Oliver sobre les restes que han anat sortint a la llum no han merescut ni respostes ni emoticones… guerra freda en temps de calor màxima.

Les excavacions de Son Coletes continuaran el 2021 després de les noves troballes

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad