Decret per actuar d’emergència al quarter de la Policia de Porto Cristo

Per arreglar les humitat i crulls que afecten als pilars

 

Les humitats acumulades al quarter de la Policia Local de Porto Cristo han obligat al batle de Maancor, Miquel Oliver, a haver de firmar un decret d’obres per emergència per tractar d’arreglar els desperfectes que afecten, directament, a la seguretat de la vintena d’agents que treballen a la Unitat Territorial de Costa (UTC) amb seu a la carretera de les Coves número 10, ben devora el Riuet.

“Estam cercant alternatives a mitjan termini per poder traslladar-los”, explica Oliver, “però els arquitectes i tècnics de l’Ajuntament han cregut més oportú que de moment es duguin a terme les obres immediatament i que després ja estudiem les possibilitats”. En aquests moments el quarter es trobar apuntalat i s’estan duent a terme ja treballs per arreglar els distints crulls del local.

Un dels punts més conflictius es troba al pilar de suport situat al vestuari femení i que presenta diferents problemes, també relacionats amb les humitats constants del lloc, i que han fet que el decret per emergència posi especial énfasi en les columnes que sustenten el quarter com a primera passa.

En un primer moment el consistori va tractar de desallotjar la seu de la UTC, fa una setmana, i va intentar recol·locar els efectius policials, per exemple, al quarter que té la Guàrdia Civil devora l’escola Mitjà de Mar, cosa que no fou possible per la manca d’espai esgrimida pel cos de seguretat nacional.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad