Comencen a la fi les obres de reforma de l’escola de Sa Torre

La imatge

 

Finalment i després de mesos de retard (ja acumulats abans de la crisi sanitària de la Covid), aquesta setmana han començat les obres de reforma de l’escola d’infantil i primària de Sa Torre. L’empresa Comas és l’escarregada de dur a terme el projecte que hauria d’estar acabat a finals del curs que ve, 2020-2021. Encara que no es preveu que els alumnes puguin assistir a classe amb normalitat fins el mes de setembre de 2021. Mentre tant continuaran ocupant aules de l’IES Manacor.

De moment ja s’ha obert un gran portal improvitzat al mur de la costa de Sant Pau, per on camions i furgonetes de l’empresa guanyadora del concurs del Govern estan duent mateial i traslladant en saques els primers residus. El Consell de Govern va aprovar a finals de maig autoritzar a l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) una despesa de 1.725.133 euros per a la licitació de les obres de reforma integral, a fi de solucionar els problemes d’espai del centre i beneficiar més de 115 alumnes del municipi.

Nou retard per a l’escola de Sa Torre, fins a l’estiu de 2021

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad