La història negra de la farmàcia del carrer des Mercadal

Aquesta setmana el nostre expert en cultura popular i història manacorina, Rafel Perelló, ens fa un petit recorregut per la plaça de sa Bassa, on en parla del Conde Rossi i dels ‘xarlatans’ de productes fantàstics, i cap el carrer des Mercadal, on ens conta la història negra que tingué lloc a la farmàcia en temps de la guerra civil i la represió.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad