Pla químic contra les rates manacorines

Després de l’alarma suscitada per les darreres imatges i vídeos a la Rambla del rei en Jaume

 

L’ajuntament de Manacor ha anunciat que s’ha duit a terme aquests dies un pla de xoc per controlar qualsevol tipus de plaga relacionada amb rates i rosegadors, després que les xarxes socials s’omplissin fa uns dies de denuncies i vídeos de veïnats de la zona del torrent al seu pas per la zona de la Rambla del rei en Jaume. D’aquestes tasques de control se n’ha encarregat Lokimica, l’empresa que des de fa anys du a terme aquestes tasques al municipi, mitjançant trampes químiques.

No és la primera vegada que la ciutadania del poble es queixa de l’increment de rates i ratolins per distints barris, sobretot durant els mesos de calor. Així com un increment de les paneroles (cucarachas) durant tot l’any, tot i els controls que es duen a terme periòdicament al clavegueram.

El batle manacorí, Miquel Oliver, li lleva importància a les imatges i a la possible alarma social suscitada: “El torrent no deixa de ser una endisada de la natura dins la ciutat. Aquestes són rates de tota la vida de foravila. L’empresa hi està fent feina per si pogués ser algún tipus de plaga”, explica Oliver, qui al mateix temps recorda que ja es vénen fent controls periòdics. “La zona està al límit entre el camp i el poble”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad