Un veïnat de Manacor demana en alemany que li parlin en català

La imatge

 

Durant aquests darrers dies s’ha fet famós el cartell que ha penjat a ca seva de foravila un veïnat de Manacor. La traducció del text, escrit en alemany, diu: “Per favor, ¿podeu aprendre el meu idioma, català, perquè vostès i jo ens puguem entendre?”. Segons explica s’ha vist obligat a penjar-lo de la façana, fart que no poder-se entendre amb la resta de veïnats de foravila, que només parlen la llengua germànica.

Aquest fet ha estat denunciat també per la plataforma Mallorquins en perill d’extinció, al seu grup que a Facebook, el que ha suposat un gran nombre de comentaris per l’escàs interès, en moltes ocasions, dels nous residents, a integrar-se lingüísticament.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad